Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea situatie. Acum 4 ani am cumparat o masina si, la solicitarea vanzatorului, l-am mai lasat o perioada sa o foloseasca (bineinteles cu acte cu tot, in naivitatea mea am avut incredere in aceasta persoana pe care o stiam de ceva vreme). Problema este ca o tot foloseste de atunci iar eu vreau sa i-o vand inapoi ...daca tot o foloseste. Problema este ca el nu vrea. Intre timp eu platesc impozitul si alte amenzi pe care le primesc. Va rog sa ma ajutati cu un sfat cum sa fac sa o radiez (daca tot nu o folosesc) sau ce sa fac. Multumesc.
Initial incercati sa clarificati statutul vehiculului cu persoana care il utilizeaza
Ca si proprietar aveti optiunea sa solicitati radierea fiscala auto pe proprie raspundere in baza unei declaratii notariale
Amenzile sunt pentru rovinieta?
Daca amiabil nu puteti solutiona,notificati oficial detinatorul vehiculului cu obligatia restituirii acestuia,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Radiere auto
SiDaniela
Am vîndut masina vecinului si trebuia să facem actele dar sa ivit o problemă și am plecat două luni din tară,între timp el a vîndut masina ,nu am ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta
Lucian2488
Buna as avea si eu o intrebare, am vandut o masina si respectivul m-ia facut o amenda de 1000 de lei circuland fara rovinieta, masina a ramas din pacate tot pe ... (vezi toată discuția)