avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general falimentul unei firme italiene,al carei angajat este ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

falimentul unei firme italiene,al carei angajat este sotul meu

Sotul meu este angajatul unei firme din italia.Patronul acestei firme l-a imprumutat,cu contract de munca,altei firme,care firma a intrat in faliment si nu a mai platit salariile angajatilor si nici datoriile catre parteneri.Cum ar putea recupera banii angajatii si implicit partenerii,avind in vedere ca nu exista alta firma care sa devina asociata acesteia sau care sa preia datoriile?Sotul meu are de primit bani de la ambele firme si nu mi se pare normal ca el sa munceasca sa-si termine treaba,la timp, pt care a fost angajat si sa nu fie platit.DAR CE MAI ESTE NORMAL IN LUMEA ASTA?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 23:21, 28 Iulie 2010
Intrebarea Dvs. este de competenta unui cunoscator al dreptului muncii si civil din Italia si eventual idem comunitar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama iresponsabila, sau nu mihaicristian69 mihaicristian69 Buna seara ! Ma intereseaza cand o mama poate fi acuzata de iresponsabilitate fata de copii sai ? Am doi copii de 14 si 16 ani , sunt in curs de divort eu ... (vezi toată discuția)
Preluare socoietate comerciala! adrian_bra adrian_bra Va salut, Stiu ca au mai aparut subiecte relativ similare cu acesta dar totusi as dori sa va mai adresez cateva intrebari! Sunt pe cale sa preiau o firma(pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil SenciucAda SenciucAda Buna ziua, Am si eu o nelamurire, sunt angajata la o firma din data de 19.03.2012, in luna octombrie 2012 am ramas insarcinata, am facut un an de munca in ... (vezi toată discuția)