avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

La incetarea contractului de munca din motive ce nu tin de persoana salariatului, salariul compensatoriu poate reprezenta cumulul dintre suma de pe cartea de munca si suma din dreptul de autor?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:44, 29 Iulie 2010
1. Drepturile de autor sunt obtinute in baza unui contract care nu tine de legislatia muncii ci de Codul civil.
2. Salariu compensator este prevazut in CCM aplicabil, deci in legislatia muncii si nu se poate cumula cu alte drepturi banesti din afara acestei legislatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi raspundeti daca stiti un_catalin un_catalin La incetarea contractului de munca , din motive ce nu tin de persoana salariatului, salariul compensatoriu (in cazul meu), se poate obtine adunand suma de pe ... (vezi toată discuția)
Salar compensatoriu anelice anelice Buna ziua, As avea o intrebare legat de salariu compensatori. In luna septembrie mi se va inchide punctul de lucru, iar in prezent sunt in preaviz 20 de zile ... (vezi toată discuția)
Lamurire salariu compensatoriu gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Sunt angajata unei firme ( sistem privat) de 3 ani si 5 luni, mai exact din august 2006, avand in prezent salariu net de 600 lei si mi s-a spus ... (vezi toată discuția)