Am o neclaritate in legatura ridicarea pensiei de intretinere.
In timpul cǎsǎtoriei am purtat numele soţului şi am locuit la domiciliul acestuia. In timpul divortului am locuit impreuna cu minorul temporar la parintii mei, fapt pentru care la instanta am indicat adresa de domiciliu a parintilor mei, aceasta adresa fiind mentionata in hotarârea de divort
Dupa divort am revenit la numele anterior casatoriei.
In prezent cartea de identitate este conform cu ceea ce este inscris in hotararea de divort: numele anterior casatoriei si adresa de domiciliu a parintilor.
Ca reprezentant legal al minorului, pentru ridicarea pensiei de intretinere de la posta ma legitimez cu cartea de identitate si hotararea de divort.
Impreuna cu minorul urmeaza sa ne schimbam adresa de domiciliu la locuinta mea. Imi voi schimba cartea de identitate cu noua adresa. Acest lucru il voi comunica si angajatorului care efectueaza poprirea pensiei de intretinere. Ce acte imi vor fi necesare in acest caz la ridicarea pensiei de intretinere de la posta, avand in vedere ca doar numele va fi conform hotararii, insa adresa va fi diferita? Pe hotararea de divort nu este mentionat nicaieri codul numeric personal sau alta informatie de legatura .
Multumesc.
Ar fi mai usor sa ii indicati angajatorului un nr de cont in care sa va vireze banii.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Consultare
balcania
In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)
Sunt divortat
dodorel62
Sunt divortat si avem hotarare definitiva si irevocabila si as dori sa stiu daca acum mai pot sa-i interzic fostei mele sotii sa-mi mai poarte numele si sa ... (vezi toată discuția)