avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... SE MAI POT RECUPERA BANII?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

SE MAI POT RECUPERA BANII?

SOTIA MEA AVAND PARINTII DESPARTITI,PRIMEA DE LA TATAL EI O PENSIE ALIMENTARA...ACEASTA TREBUIA SA O PRIMEASCA PANA ANUL ACESTA.....EU SI CU SOTIA MEA NE-AM CASATORIT DE UN AN....DAR TATAL ACESTEII NU I-A INTRERUPT PENSIA CI I-A DAT-O IN CONTINUARE....EA IN URMA DIVORTULUI A RAMAS CU MAMA SA PENSIA PRIMID-O PE UN CARD PE NUMELE MAMEI,DE ANUL TRECUT LUNA 06,CARDUL A FOST INCHIS ,DAR BANII SE VIREAZA IN CONTINUARE IN ALT CONT FIINDCA MAMA EI LA INCHIS PE CEL VECHI CA SA NU MAI PRIMEASCA FICA EI BANII...CHIAR SI LUNA ACEASTA BANII AU FOST VIRATII DIN CONTUL TATALUI EI IN ACEL CONT AL FOSTEI SOTII.....EXISTA O SOLUTIE CA SOTIA MEA SA ISI RECUPEREZE BANII????...ESTE VORBA DE 3500 RONI...
Cel mai recent răspuns: florentin si mariana , utilizator 11:59, 29 Iulie 2010
e majora?
inca nu in septembrie implinest 18 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara retroactiv Ginulici Ginulici Buna ziua, O cunostinta are urmatoarea problema : pana in luna mai a.c. i s-a retinut din venituri pensia alimentara pentru fiica minora, conform unei ... (vezi toată discuția)
Pensie restanta maryag maryag tatal unei fetite nu a mai platit pensie de aproximativ un an ,fetita fiind plecata din tara cu mama,fara ca tatal sa stie ceva despre ele,mama incercand sa ... (vezi toată discuția)
Pensie incasata ulterior decesului Iael Iael Este vorba despre un caz in care fiica avea procura speciala din partea tatalui care locuia in strainatate . In Romania exista un cont al fiicei (precum si ... (vezi toată discuția)