Buna ziua, Am un imprumut ipotecar (in valoare de 30 000 eur) pentru o locuinta in bloc ANL, la [EDITAT], mi-au acordat perioada de gratie de 2 ani (chiar au insistat sa accept punand accentul pe avantajul de a nu plati timp de 2 ani nici un ban) si acum dupa un an si doua luni de la intrarea in vigoare a aceste conventii ma obliga sa le achit rata la zi si ratele neachitate timp de un an si doua luni din urma. In tot acest timp eu am tinut legatura cu banca si nu au spus nimic legat de existenta unei restante, si acum vor sa primeasca banii de la o zi la alta. Chiar au incurajat constructrul cladirii sa ma dea in judecata pentru suma restanta. Mi-au trimis deja o adresa acasa. Lipsa lor de profesionalist nu are margini, nici acum nu am contract de creditare si nici grafic de rambursare. Intrebarea mea era : daca constructorul ma va da in judecata pentru suma de 13 000 lei inclusiv tva ce sanse au sa castige? Pot pierde locuinta care e gata de cca. doua luni si avansul (avansul a fost de 12 000 eur)? Nu exista vreun for caruia sa ma adresez? Din cate inteleg eu banca spera sa construiasca cu banii clientului, desi eu voi plati in cca. 30 ani mai mult decat dublu din valoarea imprumutului acordat doar pe hartie, ca fizic spera sa achit eu cu numerar indatoririle bancii catre ANL, respectiv catre constructor. Multumesc anticipat. Madalina O.
Daca ai avut o perioada de gratie de 2 ani trebuie sa-i dai in judecata si vei castiga desigur;
poate ai semnat intre timp vreun act aditional la ctr prin care au renuntat la perioada de gratie;
Trebuie vazut ctr de catre un avocat,ai mari sanse de castig;
Poti anunta si in presa acest abuz si cred ca se vor linisti;
Ar fi trebuit sa ai ctr de credit,;
Ai facut ctr banuiesc direct cu constructorul;
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
Mary145
Buna,
Acum 3 ani, matusa mea a cumparat un apartament nou, direct de la constructori, pretul apartamentului a fost de 50.000 eur, a platit intrarea 18.000 de ... (vezi toată discuția)