avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament telefonie

In luna febraurie 2010 mi s-a oprit abonamentul din cauza unei intarzieri la plata. Am platit redeschidrea de 100 ron dar nu am mai folosit nr, avand si o cartela
Acum cand am vrut sa apelez din nou acel nr. mi s-a spus ca nr nu mai poate fi al meu si ca mai am de plata 686 ron
In ce conditii pot renunta la abonament ?
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 13:53, 29 Iulie 2010
Va uitati in contract la ce data a fost incheiat (ex. 1 august 2008 ...) daca a fost incheiat pentru un an, puteati sa cereti din an in an anularea contractului.
Daca tot ati platit cei 100 lei, atunci puteati sa cereti anularea, pentru ca se pare ca dupa aceea l-au anulat ei, cine stie in ce data. Este clar ca nu imnediat, pentru ca s-au adunat abonamentele lunare neachitate. in suma de 686 lei, asta incluzand si penalitati de intarziere.
Penalizartile sunt mari de 6% pe zi, la intreaga suma...
Deci platiti daca vreti ca suma sa nu mai creasca de la o zi la alta destul de mult...
Pacat ca nu ati citit contractul .. nu ajungeati in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orange, neplata facturii MutuA. MutuA. Bună seara, Pe data de 11.10.2016 am încheiat un contract cu Orange valabil 24 de luni pentru a putea obține un telefon împreună cu un abonament de ... (vezi toată discuția)
Anulare investire executare laur2013 laur2013 buna ziua, Cum pot formula o cerere catre instanta prin care sa constate lipsa de interes, prescriptia acesteti hotarari care suna in felul urmator: ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu achit costul abonamentului la telefonul mobil? Madalina2530 Madalina2530 Buna ziua.Va contactez in legatura cu o problema destul de mare.Mi-am facut abonament pentru telefon mobil acum vreo 3 ani si am primit un telefon ... (vezi toată discuția)