Madalina2530 a scris:
Mi-am facut abonament la [editat] acum vreo 3 ani si am primit un telefon gratuit
Atunci cand ati facut abonamentul vi s-a dat un telefon care costa, dar plata acestuia a fost inclusa in abonamentul ce trebuia sa-l platiti lunar. Acest abonament trebuia sa-l platiti indiferent ca vorbiti la telefon sau nu.
Cititi cu atentie contractul incheiat atunci si o sa vedeti ca aveti aceasta obligatie si ca ati fost de acord cu termenii din contract.
De obicei contractul se incheie pentru o perioada de un an sau doi. Unii operatori prevad si posibilitatea rezilierii contractului mai devreme dar cu plata unor despagubiri din partea abonatului.
Trebuia sa luati legatura cu operatorul imediat ce nu ati mai folosit telefonul sa vedeti in ce conditii puteati rezilia contractul.
Apoi atunci, cand dupa prima luna (in care spuneti ca nu ati vorbit pe reteaua lor) va venit o factura de peste un milion, trebuia sa o contestati imediat, sa cereti explicatii...
Amintiti-va ca atunci cand ati incheiat contractul vi s-a cerut, cel mai probabil, actul de propritate al locuintei, operatorul facandu-si o copie a acestuia. De ce? Ca sa se asigure ca au ce executa in cazul cand nu va onorati contractul.