avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensionare medicala-gr.III de invaliditate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensionare medicala-gr.III de invaliditate

As avea citeva intrebari legate de pensionarea medicala gr.III : (cu multumiri anticipate )
Cel mai recent răspuns: barbutadddddddddddddd , utilizator 16:04, 10 Septembrie 2007
anii de pensie de invaliditate se vor considera ani intregi ca stagiu asimilat, chiar daca e de gradul III. In cazul in care vei avea contract de munca in aceasta perioada, se va mari punctajul la calculul pensiei pt limita de varsta.
Exemplu: anul 2007 pensie de invaliditate = un an perioada asimilata, cu un punctaj de aprox. 0,4 puncte (475 lei baza de calcul - adica cuantumul pensiei ). Daca in acest an ai avea si un contract de munca cu un venit brut sa zicem de 800 lei, vei avea tot 1 an stagiu de cotizare, dar punctajul obtinut pt acest an ar fi de aproximativ 1 punct (baza calcul: cuantumul pensiei + venitul brut realizat).
Iti multumesc mult de tot ptr. raspunsuri si mai ales......ptr rabdare Am sa incerc sa calculez si sa vad ce reusesc sa obtin Sper sa ma descurc intr-un fel si sa vad daca obtin ac. suma de pensie

Iti doresc o zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada in care am beneficiat de pensie de invaliditate se valorifica la stabilirea pensiei pentru limita de varsta? crispetra07 crispetra07 Daca esti pensionat medical ,fiind bolnav,in aceasta perioada pana la pensia de drept vechimea iti merge sau stagneaza si ramai doar cu cat ai avut inainte de ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate MARLENUTA MARLENUTA va rog sa-mi spuneti daca, la calculul stagiului de cotizare, [b]in cazul pensiei de invaliditate,[/b] se ia in considerare diploma de studii universitare la ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala Punk_Kitty Punk_Kitty Buna ziua. Ma numesc Mihaela. Am 57 de ani si 35 de ani vechime. Vreau sa ies la pensie anticipata si vreau sa va intreb cat este penalizarea pe luna pana ... (vezi toată discuția)