avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional modificare program de munca personal ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional modificare program de munca personal turant

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: avem salariati care lucreaza 8 orezi, 40 ore/saptamana. Dorim sa le modificam programul de lucru si anume sa lureze o zi 12 ore/zi , urmatoarea zi libera, apoi din nou o zi 12ore/
zi samd Intreabarea mea este: in actul aditional pe care il voi intocmi voi trece" se modifica repartizarea programului de lucru dupa cum urmeaza :12/36, de la ora 8.00-20.30, pauza de masa 30 de minute" sau se modifica repartizarea programului de lucru dupa cum urmeaza :"12/24, de la ora 8.00-20.30, pauza de masa 30 de minute".
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 19:43, 29 Iulie 2010
Se modifica repartizarea programului de lucru dupa cum urmeaza :12/24, de la ora 8.00-20.30, cu pauza de masa de 30 de minute.

Durata zilnică a timpului de muncă de 12 ore va fi urmată de o perioadă de repaus de 24 de ore.
of.. si eu pe cine sa cred?
si de la itm raspunsurile au fost ba cu 24, ba cu 36....
Codul Muncii prevede clar ca, durata zilnică a timpului de muncă de 12 ore va fi urmată de o perioadă de repaus de 24 de ore. ...
dar asa.. ar insemna ca daca vine luni la ora 8.00 si pleaca la 20.00 ,dupa repaus de 24 ore ar insemna ca incepe servciul a 2 zi la ora 20.00.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire act aditional cim ref durata muncii nicusan nicusan As vrea sa stiu cum trebuie facut un act aditional la CIM ref. pct [i]H.Durata muncii,[/i] -pentru a nu avea probleme cu ITM-ul, in urmatoarele situatii: ... (vezi toată discuția)
Program de lucru efectiv octav1ostef octav1ostef am program de 12 ore dar sunt pontat efectiv 11 ore , sub pretextul ca am pauze in timpul zilei . Este angajatorul obligat sa tina evidebnta efectiva a acestor ... (vezi toată discuția)
Regulament intern program de lucru winer winer Am 2 probleme va rog cineva sa ma ajute:(( 1.firma are mai multe activitati de ex. restaurante,reparatii auto,pensiune. Trebiue sa intocmesc pentru ... (vezi toată discuția)