avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA achizitie intracomunitara
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

achizitie intracomunitara

Buna ziua,

Am urmatoarea intrebare: de la 01 august stiu ca intra in vigoare legea cu privire la registrul operatorilor privind achiz intracomunitare.Am depus cererea la Finante.Intrebarea este: pot sa dau comanda de marfa azi sau maine, ca suntem in luna iulie? Ce se intampla daca vine tirul cu marfa luni, pe 02 august in vama?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 15:55, 29 Iulie 2010
stelutamonica a scris:

Buna ziua,

Am urmatoarea intrebare: de la 01 august stiu ca intra in vigoare legea cu privire la registrul operatorilor privind achiz intracomunitare.Am depus cererea la Finante.Intrebarea este: pot sa dau comanda de marfa azi sau maine, ca suntem in luna iulie? Ce se intampla daca vine tirul cu marfa luni, pe 02 august in vama?

Multumesc frumos.

Cererea de inscriere in Registrul Operatorilor Intracomunitari se depune cu cel putin cu 10 zile inainte de posibila achizitie sau livrare. Dar ce treaba are vama aici?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare expertsdata expertsdata #-o am o masina achizitionata, pe firma, din Germania. acum am nevoie de niste piese . aducerea lor din Germania intra in categoria \" achizitii ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara ROXANA_MALITA ROXANA_MALITA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati : Ce acte am nevoie de o achizitie de marfa din ungaria? Mentionez ca vreau sa o platesc cash. La vama ce acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar persoana juridica straina bvr bvr Buna ziua! Am o mare rugaminte. Pentru inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari, am nevoie de cazierul judiciar al societatii care este asociat ... (vezi toată discuția)