avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT VANZARE-CUMPARARE?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT VANZARE-CUMPARARE?

In urma cu 12 ani, am facut contract de v-c tatalui copiilor mei pe jumatate de apartament,in urma unui santaj.Ma pot adresa instantei,pentru anularea contractului v-c,de atunci deoarece pretul(platit)este fictiv si pot aduce martori ca nu mi-au fost platiti niciodata acesti bani(2000000lei vechi) ?Multumesc 0
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:59, 29 Iulie 2010
In primul tand trebuia sa sesizati savarsirea infractiunii de santaj, pentru ca mai apoi sa desfiintati acel contract.
Nu cred ca mai aveti sanse acum, insa contactati un avocat care sa va poata indruma ori eventual sa va asiste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare Petre1 Petre1 Buna ziua. Problema este urmatoarea. Dupa divortul parintilor mei, tatal a facut contract v/c casei in care locuiam pe numele fratelui din partea lui, ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals viorel2011 viorel2011 in anul 1994 mamea mea cumpara un teren ,in momentu vanzarii se face i chitanta de mana ,intabularea acestui teren se face in anul ... (vezi toată discuția)
Mostenire Postumya Postumya Bunicul meu a lasat casa matusii prin contract de vanzare cumparare, eu ca mostenitoare pot ataca contractul ca sa -mí cer drepturile?.Multumesc (vezi toată discuția)