Buna ziua in luna februarie ,a anului curent am incheiat o Chitanta de mana ptr cumpararea unui autoturism.Persoana care dorea sa imi vanda masina,nu era autorizata sa faca lucrul acesta,mentionez ca masina era pe societatea comerciala iar persoana o avea inchiriata de la aceasta societate,dar nu avea procura sau drept sa mi vand autoturismul.In urma acestei chitante semnate de mine si de el,avand martor un prieten care a semnat si el chitanta de mana am dat ca si avans suma de 3000 euro.In cele din urma am fost pacalit masina nu am primito ,dar am talonul acesteia si banii nu mi au fost returnati.Ce pot face;am vreo sansa sa ma adresez unei instante?actele mele sunt chitanta de mana si talonul masinii.Imi pot recupera paguba?Va rog ajutati ma.
Inselaciune
Mihai_alexandru
Buna ziua in luna februarie ,a anului curent am incheiat o Chitanta de mana ptr cumpararea unui autoturism.Persoana care dorea sa imi vanda masina,nu era ... (vezi toată discuția)
Inselaciune
Mihai_alexandru
Buna ziua in luna februarie ,a anului curent am incheiat o Chitanta de mana ptr cumpararea unui autoturism.Persoana care dorea sa imi vanda masina,nu era ... (vezi toată discuția)