avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Chitanta de mana promisiune vanzare masina!!!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Chitanta de mana promisiune vanzare masina!!!!!

Buna ziua, am si eu o problema in urma cu 4 ani am incheiat o chitanta de mana redactata pe calculator semnata de mine si potentialul cumparator cum ca primesc avans suma de 3000 de euro ptr vanzarea unui autoturism pe care firma ptr care lucram ma imputernicise sa l vand.Dupa cateva zile cei din firma s au razgandit in privinta vanzarii iar datorita relatiei de prietenie pe care o aveam cu cumparatorul i am restituit cei 3000 de euro iar el mi a inapoiat masina(fara talon ci cartea acesteia motivand ca le a uitat si mi le va da in urmatoarele zile lucru care nu s a mai intamplat deoarece s a ridicat cu pretentii de genul spun textual "sa mi dai camata la bani astia". n am fost de acord si m am trezit cu citatii de la o sectie de politie sa ma prezint intr un dosar in calitate de invinuit cu respectivul "prieten" din 2007 pana in prezent tot primesc citatii carora nu le am dat curs deoarece nu am fost tot timpul in tara.ce mi se poate intampla va rog ??????sa ma ajutati
ar fi bine sa mergi sa sa vezi despre ce este vorba si ce fel de acuzatii ti se aduc. daca ai vreun document sau martor sa jutifici ca i-ai predat banii e f bine.
Probabil firma respectiva v/a imputernicit sa vindeti masina... Daca nu vi s/au dat de catre cumparator actele masinii, trebuia sa faceti demersurile legale pentru a fi obligat sa va dea actele. Daca ati fi procedat astfel, acum nu ati mai fi fost citat in calitate de invinuit.
Acum numai dvs stiti in ce calitate si ce conditii ati trecut pe acea chitanta..
Din pacate nu am martor si nici vreun fel de act care sa dovedeasca returnarea banilor, atunci cand ma sunau sa mi ceara dobanda ma amenintau ca se duc la politie sa faca plangere pentru inselaciune si abuz de incredere este posibil asa ceva?X-(
mergeti cu un avocat la politie si cereti test cu detectorul de minciuni!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune Mihai_alexandru Mihai_alexandru Buna ziua in luna februarie ,a anului curent am incheiat o Chitanta de mana ptr cumpararea unui autoturism.Persoana care dorea sa imi vanda masina,nu era ... (vezi toată discuția)
Cum se rezolva aceasta speta imobiliara? mirexa mirexa O prietena a cumparat o casa acum 2 ani, a apelat la o agentie imobiliara care a ajutat-o sa gaseasca ceea ce dorea,s-a incheiat tranzactia, trebuia sa achite ... (vezi toată discuția)
Vanzari utilaje agricole catre banci mary6 mary6 Buna ziua.In anul 2016 am dorit sa achizitionez o combina agricola second hand,de la o persoana fizica in urma unui anunt postat online.Am platit un avans ... (vezi toată discuția)