avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar parchet

buna ziua ,
daca nu sunt avocat ,in calitate de acuzat ma pot interesa la parchet daca a ajuns dosaru si daca i s a dat numar de inregistrare?
am inteles ca a plecat de luni d la sectie ,in cat timp ar trebui sa ajunga la parchet?

multumesc
Cel mai recent răspuns: m.belu , utilizator 20:03, 29 Iulie 2010
Aveti dreptul dat de calitatea de "acuzat" sa va interesati de dosar.

La Parchet , incercati dupa 14 zile si poate aveti noroc sa vi se spuna si procurorul care instrumenteaza dosarul! Daca nu, asteptati sa treaca perioada concediilor:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere plangere penala GaborAlex GaborAlex Buna ziua, acum doua luni m-am certat cu fratele meu dupa care au rezultat cateva leziuni la coaste, a scos certificat, a depus plangere iar acum o luna m-am ... (vezi toată discuția)
Cati ani poate sa dureze o cercetare penala ? Octavia Turbatu Octavia Turbatu Buna ziua . Stimate doamne si stimati domni avocati, vreau pentru inceput sa-mi exprim admiratia si respectul pentru tot ce faceti pe acest forum! Cred ca nu ... (vezi toată discuția)
Dosar penal ? amenda penala ? albulescu_ovidiu albulescu_ovidiu Buna Ziua as dori si io un pic de ajutor am o problema cu permisul auto . Acu 3 luni am condus cu numerele rosi expirate si asigurarea la fel , mau prins cei ... (vezi toată discuția)