Locuiesc la casa proprietate personala cu foc (adica cu cos de fum din proiect si constructie). Am cumparat centrala pe lemne si carbuni de la Romstal, tot de la aceeasi firma am achizitionat toate accesoriile (pompa, boiler, calorifere), din punct de vedere tehnic totul este bine, problema este fumul, pentru care vecinii imi aduc injurii, amenintari de tot felul. Au spus ca vor sa cheme Protectia mediului. Mentionez ca vara merge centrala sa obtin apa calda. Din cauza neplacerilor fac foc numai noaptea si nici asa nu este bine pentru vecini. Centrala nu face mai mult fum decat o soba, ba cu mult mai putin, deoarece are termostat care opreste tirajul. Am 3 minori si apa calda este o necesitate. Va rog sfatuiti-ma ce sa fac?
Atunci sunt niste tampiti. Iertati-ma pentru exprimare. Ce treaba au ei cu fumul dvs.? Daca nu le convine, sa va dea in judecata. Aveti dreptul la sistem propriu de incalzire, nu?
Fumul buclucas
Fitero1969
Buna ce probleme pot avea din cauza fumului ce merge spre vecinul de langa mine.Sunt terorizat mereu Am o centrala pe lemne si carbuni consruita in curtea mea ... (vezi toată discuția)