avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am necaz cu vecinii din cauza fumului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am necaz cu vecinii din cauza fumului

Locuiesc la casa proprietate personala cu foc (adica cu cos de fum din proiect si constructie). Am cumparat centrala pe lemne si carbuni de la Romstal, tot de la aceeasi firma am achizitionat toate accesoriile (pompa, boiler, calorifere), din punct de vedere tehnic totul este bine, problema este fumul, pentru care vecinii imi aduc injurii, amenintari de tot felul. Au spus ca vor sa cheme Protectia mediului. Mentionez ca vara merge centrala sa obtin apa calda. Din cauza neplacerilor fac foc numai noaptea si nici asa nu este bine pentru vecini. Centrala nu face mai mult fum decat o soba, ba cu mult mai putin, deoarece are termostat care opreste tirajul. Am 3 minori si apa calda este o necesitate. Va rog sfatuiti-ma ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: straclaudiu , utilizator 19:47, 30 Iulie 2010
Daca este casa proprietate personala, ce vecini aveti? Este cu etaj?
Nu este cu etaj, dar am vecini de cartier.
Atunci sunt niste tampiti. Iertati-ma pentru exprimare. Ce treaba au ei cu fumul dvs.? Daca nu le convine, sa va dea in judecata. Aveti dreptul la sistem propriu de incalzire, nu?
Probleme cu protectia mediului ar fi? Ma intereseaza.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am.o.problema de 3 ani de zile cu un vecin ce și ... Vulpishor Vulpishor Bună ziua, Am.o.problema de 3 ani de zile cu un vecin ce și a făcut centrala pe lemne. Tot fumul lui este in casa mea, nu are un cos special pt centrala ... (vezi toată discuția)
Fumul buclucas Fitero1969 Fitero1969 Buna ce probleme pot avea din cauza fumului ce merge spre vecinul de langa mine.Sunt terorizat mereu Am o centrala pe lemne si carbuni consruita in curtea mea ... (vezi toată discuția)
Cos de fum a vecinului in apropierea casei mele gabrielli68 gabrielli68 Buna ziua! In acest an am terminat casa noua, cu autorizatie de constructie, receptie facuta in luna aprilie, locuiesc in ea din mai 2017. Simultan s-a ... (vezi toată discuția)