avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fumul buclucas
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fumul buclucas

Buna ce probleme pot avea din cauza fumului ce merge spre vecinul de langa mine.Sunt terorizat mereu Am o centrala pe lemne si carbuni consruita in curtea mea la 1m de casa mea si 1m de gardul lor.Inaltimea hornului initial era de 5m acum tot la cererea lor am mai adaugat un burlan si este de6m.Dar si daca arfi de10m tot ar fi probleme.Intru cat au construi mansarda.Ce ar trebui sa fac sa mut centrala sau sa ridic hornul dupa casa lor Cand au facut mansarda nau vazut hornul .Va multumesc..
Cel mai recent răspuns: Fitero1969 , utilizator 08:43, 21 Decembrie 2014
Poate ar fi bine sa vorbiti cu vecinul dvs si impreuna sa gasiti o solutie care sa fie ieftina si convenabila ambilor. Eventual sa directionati fumul in alta parte daca este posibil.
daca ati respectat legea cand ati construit hornul si aveti toate avizele necesare , nu aveti de ce va teme.
Salut multumesc pentru sfat dar din pacate adevarata problema a aparut dupa construirea mansardei lor.Cererea lor este sa mut cu totul hornul si centrala bani de care nu dispun.ASa ca nu stiu ce va fi.
Buna multumesc pentu raspuns.Din pacate nu am avize necesare.Chiar am vorbit cu instalatorul si a spus ca nu am nevoie de asa ceva ca am centrala in curtea mea.Dar totusi nau vazut hornul cand au construit mansarda .Oare Vecini au avizele pentru mansarda Si daca au proectantul na vazut unde am hornul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poziționare horn/cameră centrala Angela91 Angela91 Bună seara, Avem o anexă la casă (din perete până în gardul despărțitor al vecinului), aceasta este camera de centrală pe lemne, construită după ... (vezi toată discuția)
Modificari apartament ciobotarupetrucristian ciobotarupetrucristian Salutare tuturor eu am problema foarte delicata locuiesc intr-un bloc cu trei etaje la etajul doi iar vecinul de la ultimul etaj vrea sa imi inchida hornul de ... (vezi toată discuția)
Problema hornul Porolissum Legend Porolissum Legend Bună, am achiziționat recent un apartament și o mansarda într-un bloc cu un etaj(construit în 64). Am achiziționat apartamentul de la etaj. Am început ... (vezi toată discuția)