avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intreprinderea individuala PF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intreprinderea individuala PF

sunt interesat sa aflu daca intreprinderea individuala este asimilata platitorilor de contributii aferente veniturilor salariale.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 21:56, 29 Iulie 2010
este diferenta dintr PFA si II ca intrerpinderea individuala poate avea si salariati iar PFA nu! asta nu inseamna ca trebuie sa aveti neaparat salariati, doar daca este necesar si in scopul activitatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere familiala, ce contributii platesc? rodicavr rodicavr Eu si sotul avem o intreprindere familiala, reparam interfoane de bloc, pina acum am platit doar contributia de asigurari sociale de sanatate. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala Alina1132 Alina1132 Buna ziua! M-ar interesa sa infiintez o intreprindere individuala cu activitate pentru un magazin online. Am inteles ca este mult mai avantajos decat un ... (vezi toată discuția)
Înființare firmă Dana.t Dana.t Bună seara,apelez din nou la dumneavoastră pentru a mă indruma. Doresc să înființez o firmă de transport marfă intern și internațional și aș dori ... (vezi toată discuția)