avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general FINANCIAR-CONTABILITATE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

FINANCIAR-CONTABILITATE

Care sunt masurile ce se poate lua in cazul in care, persoana care are viza CFPP este plecata in delegatie pe o perioada de 3 saptamani si nu imputerniceste pe nimeni cu aceasta viza, cum se procedeaza dpdv legal?
Mentionez ca documentele care trebuiesc avizate sunt intocmite legal si semnate de director.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Popa Dorina , utilizator 13:15, 31 Iulie 2010
In acest caz , conducerea poate desemna o alta persoana pentru a o inlocui pe cea plecata in delegatie . O poate face completand fisa postului " acorda viza de cfpp in absenta salariatului...." , sau emitandu-se decizie prin care se imputerniceste persoana de a acorda viza de cfpp , in absenta salariatului...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea cfpp gina68 gina68 Ca filiala fara personalitate juridica, a unei institutii publice, putem adauga ca atributii in fisa postului sefului biroului financiar contabilitate ... (vezi toată discuția)
Inlocuitor salariat care pune viza cfp ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog sa imi dati un sfat privind urmatoarea problema: - salariatul care pune viza CFPP ( control financiar preventiv public ) se afla in ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie cfpp institutie publica virginicadoinaoprea virginicadoinaoprea Am doua cunostinte, salariati intr-o institutie publica, care au probleme legate de dreptul viza CFPP. I-ar ajuta raspunsul la urmatoarele intrebari : 1) ... (vezi toată discuția)