avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... daune auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

daune auto

in urma cu doua saptamani am facut un accident usor,m-am inteles cu omul sa iau lampa de pe spate si am constatat ca aceasta costa 500 lei si iam spus ca o sa-i dau asigurarea dar el tot ma amina, pot sa am vreo problema legala ca nu sa anuntat accidentul?
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 11:26, 30 Iulie 2010
Aceasta intarziere poate constitui motiv de respingere din partea asiguratorului. Ar fi fost exceptie daca din motive obiective nu puteati face avizarea daunei si intarzierea n-ar fi denaturat semnificativ posibilitatea evaluarii corecte a daunei.
Intelegerea cu partea vatamata trebuia facuta in scris la unul dintre sediile asiguratorului RCA sub forma tipizata de "constat amiabil".

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen pentru obtinerea despagubirii mezgageza mezgageza in ce termen trebuie sa adresez asiguratorului pentru a obtine despagubirea? (accident rutier fara victime)-accident rutier (vezi toată discuția)
Despagubire rca (obligatii asigurator) ovidiu59 ovidiu59 In urma unui accident fara victime autoutilitara mea a suferit avarii ce presupun, din discutiile avute cu asiguratorul daune totale. In procedul verbal ... (vezi toată discuția)
Accident masina soferul nu se poate prezenta imediat la asigurator macosx macosx Am avut un accident usor duminica seara iar soferul masinii lovite de mine nu se poate prezenta acum la asigurator pretinzand ca este plecat din zona. ... (vezi toată discuția)