avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Exista anexa la fisa postui?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Exista anexa la fisa postui?

Am si eu urmatoarea situatie:
Un salariat primeste marire de salariu. Functia din cim ramane aceaiasi. Odata cu marirea de salariu ii cresc si atributiile. Ce trebuie sa fac in acest caz? se poate face o anexa la fisa de post? Are cineva un tipizat pentru aceasta anexa? Multumesc pentru eventualele raspunsuri...
Cel mai recent răspuns: michou , utilizator 16:09, 10 Septembrie 2007
puteti face o noua fise a postului cu toate obligatiile salariatului.
Sa inteleg ca anexa la fisa postului nu se face...este ilegal?
:D... Nu ca ar fi ilegal, dar chiar iti este greu sa refaci Fisa Postului si sa inserezi noile sarcini de serviciu atribuite cu ocazia acordarii maririi de salariu ?????... E drept ca e mai comod asa, dar chiar iti place asa, ca in legislatia din Romania, cu modificarea modificarii in permanenta ...??? Ziceam si eu, nu ca ar fi obligatoriu sa si faci ceea ce iti sugereaza cei care au binevoit sa te "bage in seama" pe forum !!!!
Poti anexa modificarile pentru atributii sau obligatii adaugate sau modificate la fisa postului ( aducerea la cunostinta salariatului = prin luare sub semnatura.)
Multumesc pentru raspunsuri. O sa refac fisa de post in care o sa introduc si noile atributii aferente maririi salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului si denumirea postului - cand devin obligatorii? fleurdelys fleurdelys Buna ziua, Am fost avansata la actualul loc de munca, de pe un post de executie pe unul cu rol de management. Dupa perioada de proba (timp in care am facut ... (vezi toată discuția)
Fisa post carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Pot adauga o anexa la fisa postului, avand in vedere ca angajatul va avea noi atributii - evident insotite de o marire a salariului ? ... (vezi toată discuția)
Fisa postului alex.v alex.v Buna ziua. O fisa a postului poate fi modificata fara acordul titularului postului, prin adaugarea de noi atributii? Dar fara sa se schimbe denumirea ... (vezi toată discuția)