In data de 09.06.2010 mi s-a restructurat postul.
Am avut perioada de preaviz de 20 de zile, iar in data de 08.07.2010 a fost intocmita decizia de concediere potrivit art 65. Actele pentru somaj trebuiesc depuse in termen de 30 zile, deci trebuie sa le depun pana pe 08.08.2010. In cazul in care eu nu pot depune acetele la termen, motivul fiind intarzierea actelor pe care firma nu mi le pune la dispozitie, firma poate fi trasa la raspundere?
Multumesc pentru ajutor!
Eu am tot tinut legatura cu persoana responsabila din firma , si mereu ma tot amana..ca au gresit adeverinta cu salariul...de 2 zile sun si aflu ca persoana respectiva este plecata si revine luni...actele trebuie sa ajunga la Bucuresti de la Galati, unde se afla sediul social.
Eu am cam intrat in panica pentru ca mai am la dispozitie doar saptamana viitoare, si nu am nici acum un raspuns, nu mai vorbesc de acte in sine. Ma gandesc deasemenea, in cazul in care actele nu vor fi completate corect...voi fi refuzata la depunerea lor, asta insemnand o alta intarziere...si toate astea din cauza firmei.
Posibilitate somaj ?
miluma
Am cartea de munca incheiata cu art 65 alin 1 din 03.06.2010. Pana acum nu am fost s-o ridic pt ca pe decizia de desfacere a contractului de munca pe care am ... (vezi toată discuția)
Dosar somaj
euramonel
Buna ziua,
Va aduc in vedere urmatorul caz si as dori cateva lamuriri :
-in data de 6.12.2009 se termina preavizul de 30 zile primit de la angajator ... (vezi toată discuția)