avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... solicitare repartitie AJOFM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

solicitare repartitie AJOFM

Voi angaja o persoana, cu CIM pe perioada determinata si timp partial de munca (2 ore/zi). Aceasta persoana lucreaza cu CIM full time la o alta firma.
Este necesar sa solicit repartitie de la ALOFM?
Care e baza legala?

irina
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:31, 30 Iulie 2010
Numai daca este somer trebuie sa solicitati repartitie de la AJOFM.
Daca nu este somer de ce sa cereti repartitie, poate va referiti la situatia locurilor vacante? ..... ne dati mai multe detalii?
Ati anuntat postul la AJOFM? daca da si ati gasit pe cineva atunci faceti o adresa ca ati gasit o persoana ce corespunde cerintelor postului si incepand cu data de ......... va fi angajata pe postul respectiv
Nu e somer, mai are si un alt CIM la o firma unde lucreaza cu norma intreaga.

Care e baza legala pentru neobigativitatea solicitarii repartitiei de la ALOFM? Cum justific la un control al ITM-ului ca nu trebuie sa cer acest document pentru cazul in discutie?
Multumesc mult.
irina
ITM-ul nici nu solicita astfel de documente ..... atata timp cat este angajata in alta parte nu trebuie sa va faceti griji in privinta acelei repartitii care nu este nevoie decat in cazurile in care persoana respectiva este somer si este inregisitrat la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitie somaj Vioreld Vioreld buna ziua. daca o societate are sediul intr-un oras si vrea sa angajeze un salariat dintr-un alt oras, repartitia de la somaj se obtine de la agentia cu sediul ... (vezi toată discuția)
Angajare blareanabel blareanabel Buna ziua! Am o prietena care este in somaj,de cateva zile a fost la un interviu pt un loc de munca, angajatorul a trimis-o la AJOFM sa anunte ca si-a gasit ... (vezi toată discuția)
Inregistrare firma noua itm RodicaSimona RodicaSimona Ca sa-mi pot inregistra firma la ITM reprezentantul legal al firmei mele mi-a cerut sa depun un formular de repartitii la somaj. Cei de la somaj mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)