Am fost citat in calitate de creditor in proces cu o firma. Intre timp problema mea a fost rezolvata. Nemaiavind probleme cu firma respectiva pot sa nu ma prezint la proces ?
Daca ati fost citat in calitate de creditor inseamna ca cererea de chemare in judecata a fost depusa de catre dumneavoastra. In acest caz, in conditiile in v-ati recuperat creanta, in mod normal ar trebui sa depuneti la dosarul cauzei o adresa prin care renuntati la judecata, adresa prin care solicitati si judecarea in lipsa.
Puteti sa nu va prezentati la proces, situatie in care instanta poate dispune ( in conditiile in care nici debitorul nu se prezinta ) suspendarea cauzei.
Depuneti o cerere prin care renuntati la judecata, intrucat debitul a fost achitat de partea adversa ... la cerere atasati si copia de pe actul prin care vi s-a achitat datoria.
Trebuie sa renuntati la judecata, plangere ramasa fara obiect prin recuperarea debitului. Scapati instanta de un dosar.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Renuntarea la proces
turkn
Nu stiu daca am formulat bine titlul.
De fapt ma intereseaza urmatoarea situatie :
A il da in judecata pe B pentru o datorie veche nerestituita.Dupa ... (vezi toată discuția)