avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntarea la proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntarea la proces

Nu stiu daca am formulat bine titlul.
De fapt ma intereseaza urmatoarea situatie :
A il da in judecata pe B pentru o datorie veche nerestituita.Dupa primirea citatiei ,B se hotaraste sa-si achite datoria. si ii da lui A suma integrala datorata.
Cum trebuie sa procedeze A ptr a renunta la procesul inceput ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: turkn , utilizator 14:19, 11 Septembrie 2014
A formuleaza si depune la instanta de judecata o cerere prin care arata ca B i-a achitat intreaga suma pretinsa si ca nu mai are alte pretentii motiv pentru care renunta la judecarea cauzei. In cerere trebuie indicat numarul de dosar.
Va multumesc ptr raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort acasa.v acasa.v buna ziua am si eu o intrebare daca se poate, sotia a introdus actiunea de divort am gasit citatia in posta desi pe citatie scrie recomandat eu n-am semnat ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata de catre asociatie Mihaela55 Mihaela55 Buna ziua! Am primit o citatie de la asociatia de proprietari pentru penalizari din perioada feb 2005- aprilie 2009. si mai 2009-mai 2012. De asemenea este ... (vezi toată discuția)
Daca sunt citat in proces pot sa nu ma prezint ? marinus1967 marinus1967 Am fost citat in calitate de creditor in proces cu o firma. Intre timp problema mea a fost rezolvata. Nemaiavind probleme cu firma respectiva pot sa nu ma ... (vezi toată discuția)