avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrare in posesie imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrare in posesie imobil

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un sfat/ o solutie in urmatoarea problema : am cumparat un imobil, iar in contract se mentioneaza ca "predarea imobilului se va face neconditionat pana la data de 31.07.2010 fara indeplinirea altor formalitati". Eu am stabilit cu vanzatorii ca ma voi muta pe 7.08.2010 si au fost de acord, dar acum spun ca nu au cum sa elibereze imobilul pana la acea data si vor sa-i mai las o luna.
Ce posibilitati am sa intru efectiv in imobil la data prevazuta de mine, pe 7.08., ce pot face pentru a-i determina sa plece intre timp ?
Multumesc mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: PAS22 , utilizator 14:34, 30 Iulie 2010
Luati legatura cu executorul judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare cu evacuare neconditionata ltune ltune In urma cumpararii unui apartament s-a incheiat contract de vanzare cumparare in care se specifica : \"in cazul in care nu predau efectiv imobilul ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie vanzatorul sa elibereze un imobil de bunuri? seldom seldom Buna ziua, Sunt in procesul de a-mi cumpara o casa si am incheiat deja o Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare cu promitentii-vanzatori. In ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina fara contract de vanzare-cumparare Cristi321 Cristi321 Va cer sfatul in legatura cu o problema. Cineva a cumparat o masina de la o persoana de incredere, astfel ca demersurile au fost lipsite de formalisme. In ... (vezi toată discuția)