avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Dobîndã dividende
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Dobîndã dividende

Revin cu rectificare : acordarea dobânzii se prescrie în ianuarie 2011 ( greşit 2001)

Alte discuții în legătură

Dobanzile la un act administrativ nelegal ana*maria ana*maria Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea situatie: In fapt printr-o decizie de impunere, subscrisii am fost obligati la plata unei anumite sume de bani - ... (vezi toată discuția)
Refuz incheiere act de vanzare-cumparare Aura2 Aura2 O societate incheie un antecontract de vanzare-cumparare cu o pers fizica pentru un teren in data de 24.06.2011, actul urmand a se incheia pana la data de ... (vezi toată discuția)
Cand se prescrie sanctiunea aplicata unei contraventii? Alex13e Alex13e Am contestat un proces verbal prin cara mi se suspenda dreptul de a conduce autovechicule. Au trecut 9 luni de la intocmirea procesului verbal si cred ca am ... (vezi toată discuția)