Am primit urmatorul document:
"Dl. ________
In conformitate cu prevederile art. 65 si art 73 alin.1 din Leg. 53/2003, cu modif. si compl. ulterioare, incepand cu data de 30 iulie 2010, vi se acorda un preaviz de 30 zile lucratoare in vederea eliberarii din functia contractuala sef birou grad II, potrivit prevederilor art. 73 al. 1 din L 53/2003, incepand cu data de 10 septembrie 2010.
Eliberarea dv. din functie este determinata de reducerea postuluipe care l-ati ocupat, ca urmare a reorganizarii activitatii ........... prin Hotararea C.J. CS nr...../2010, privind aprobarea organigramei si statelor de functii ale ......, ca urmare a reorganizarii dispuse de OUG 63/2010 pentru modificarea si completarea L 273/2006.
Pe parcursul termenului de preaviz beneficiati de drepturile si obligatiile care decurg din contractul colectiv de munca.
Director"
Toate aceste se intampla datorita OUG 63/2010 folosind un criteriu care m-a uimit: cumulez pensia cu salariul. Nu conteaza ca am avut aprecierii ff bune, performante notabile si realizari masurabile pe functia pe care o detin. Mi s-a spus ca asa au fost indicatiile sa plece cei care cumuleaza salariul cu pensii. E corect s ase procedeze asa? far o analiza a muncii depuse, fara alte detalii?
Ce pot sa fac in aceasta situatie? Pot contesta ceva?
Multumesc
Sunt anumite criterii in ceea ce priveste disponibilizarile .. printre aceste criterii este si cel care vizeaza CIM ale salariatilor care cumuleaza pensia cu salariul.