avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere abonament orange fara plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere abonament orange fara plata

as vrea sa stiu daca pot rezilia contractul de la orange in baza noi legii fara sa le platesc nici un leu
Cel mai recent răspuns: mroby , utilizator 16:20, 30 Iulie 2010
Puteti rezilia contractul, cu exceptia situatiei in care ati beneficiat de achizitionarea unui telefon la un pret mai mic.
Buna ziua, imi cer scuze daca ma bag peste topicul altui coleg.
Eu am primit urmatorul raspuns:
"
Doresc sa incep prin a puncta faptul ca denunatarea contractului se poate efectua "la expirarea perioadei mentionate in oferta comerciala care a stat la baza incheierii contractului, cu acordarea unui preaviz de minim 30 de zile, prin scrisoare recomandata cu dovada de primire si cu conditia achitarii tuturor datoriilor catre Orange Romania".

De asemenea, potrivit articolului 1.17 alineatul 1 din contractul de abonament "contractul poate inceta in cursul Perioadei minime contractuale printr-o notificare catre Orange Romania cu cel putin 30 zile calendaristice inainte de data la care se doreste ca denuntarea sa devina efectiva si cu plata unei sume reprezentand valoarea abonamentului inmultit cu numarul de luni ramase pana la expirarea perioadei minime contractuale".

Abonamentele aferente codului dumneavoastra de abonat se afla inca in perioada contractuala, iar detalii privind suma ce trebuie achitata in cazul rezilierii inainte de termen puteti obtine daca apelati 411 (Serviciul Clienti), colegii mei oferindu-va toate informatiile necesare."

Ce ziceti, as putea rezilia contractul fara sa platesc lunile ramase din perioada contractuala?
Mentionez faptul ca nu s-au cumparat telefoane la fidelizare.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire tacita abonament orange gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna! am solicitat (telefonic la relatii cu clientii) rezilierea unui contract de abonament voce si trecerea numarului pe cartela preplatita. abanamentul este ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila marianu marianu buna ziua,am un abonament de telefon de 4 -5 ani de 4 e,anul trecut in decembrie a expirat perioada contractuala,atunci am fost ofertat de iei pentru un ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)