avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... care sunt pasii de urmat in intocmirea contractului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

care sunt pasii de urmat in intocmirea contractului colectiv de munca?

Buna ziua,
As dori sa imi spuneti care sunt pasii de urmat in intocmirea contractului colectiv de munca.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anastasia14 , utilizator 18:19, 30 Iulie 2010
cumperi un model de cantract de la ITM, il completezi cu datele angajatului, atasezi copie c.i. si actele care atesta pregatirea pt functia care o va ocupa, ambele cu mentiunea de conform cu originalul semnate si stampilate
anastasia14 a scris:

Buna ziua,
As dori sa imi spuneti care sunt pasii de urmat in intocmirea contractului colectiv de munca.
Va multumesc!
Mentionez ca SC are un numar de 21 de angajati si stiu ca trebuie intocmit CCM.
da, asa este
Cred ca confundati in raspunsul dvs ccm cu c.i.m. ... in mesajul initial este vorba despre contract colectiv de munca ...
Negocierea ccm este obligatorie , nu si incheierea acestuia.

Pasii pentru Incheierea si inregistrarea contractului colectiv de munca la nivel de unitate ii puteti gasi aici
[ link extern ]
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca (comert) ela david ela david Societatea in cauza a atins luna trecuta numarul de 21 salariati.Ca urmare, se impune intocmirea unui CCM. Aspectul mi-e strain, ca urmare, ii rog tare mult pe ... (vezi toată discuția)
Ce documente contine dosarul pentru inregistrarea unui ccm la nivel de unitate la itm? Claudia Gaban Claudia Gaban Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce documente ar trebui sa depun la itm pentru a-mi fi inregistrat contractul colectiv de munca la nivel de unitate? ... (vezi toată discuția)
Negociere ccm RuxandraLarisa RuxandraLarisa Buna ziua.din cate inteleg este obligatorie initierea negocierii unui contract colectiv de munca in cadrul firmei, dar nu si incheierea lui. Prin urmare, putem ... (vezi toată discuția)