Datorita problemelor si discutiilor dintre parintii mei,tatal meu doreste sa-l reprezint legal cu drept de semnatura,se poate asa ceva si daca da ce pasi trebuiesc urmati?
Va multumesc
Modalitatea de reprezentare a tatalui dvs de catre dvs este procura notariala.In cazul in care il veti reprezenta in fata instantei de judecata intr-un proces de divort sau partaj va trebuie o procura notariala speciala.
Depinde ce fel de reprezentare doriti.
Nu toate procurile sunt valabile in toate cazurile.
Daca doriti sa-l reprezentati cu drept de semnatura intr-un caz in care beneficiarul final al unei tranzactii sunteti tot dvs., nu puteti, pentru ca este conflict de interese.
Doresc reprezentare pentru a ma pune la adapost cat de cat deoarece mama mea ,doreste sa parasim apartamentul in care locuiesc actual eu si sotia mea ,apartament care este bun comun al parintilor.Ei locuiesc in alt apartament tot bun comun al lor.Ma gandesc sa fac un contract de comodat incheiat cu tata care este copropietar si care singur poate sa administreze bunurile comune ale sotilor.Comodatul din cate am inteles nu priveste un drept de dispozitie cu privire la care este necesar acordul ambilor soti sau oricare poate dispune de ceea ce are in situatia data de 1/2 din imobil.Tatal meu este de acord cu mine si doreste sa faca tot ceea ce-i sta in putinta si ce este necesar sa ma ajute pentru a nu ajunge in situatia de mai sus .Va multumesc.