avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DREPT DE SEMNATURA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DREPT DE SEMNATURA

Datorita problemelor si discutiilor dintre parintii mei,tatal meu doreste sa-l reprezint legal cu drept de semnatura,se poate asa ceva si daca da ce pasi trebuiesc urmati?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionescuandrei65 , utilizator 20:14, 30 Iulie 2010
Doresc un sfat cum ma poate ajuta tatal meu in acest caz?
Ar mai exista solutia partajului intre soti. Cum dansii au 2 locuinte (daca am inteles bine) probabil instanta le va imparti 1 si 1 sau... in orice alt mod. Pe urma tatal dvs. v-ar putea face act de vanzare cumparare pentru locuinta pe care o ocupati.
Dar o procura generala prin care sa ma imputerniceasca sa administrez in numele lui acel imobil nu se poate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt dat afara din casa ionescuandrei65 ionescuandrei65 Buna ziua , sunt disperat si nu stiu ce sa fac . Sunt in situatia de a fi dat afara din casa in care locuiesc eu sotia si copilul meu.de catre mama mea ... (vezi toată discuția)
Mari probleme succesiune-cu un farte bonlav handicapat al carui curator legal sunt benga112 benga112 Speta: Tatal meu a fost casatorit cu mama mea.Mama a murit in 1965.In anul 1970 tata sa recasatorit. Cu mama vitrega are un copiil ,,RETARD MINTAL SEVER,, In ... (vezi toată discuția)
Votul persoanei bolnave psihic cioatamircea cioatamircea Buna dimineata! Mama mea este bolnava psihic(dementa mixta),a fost internata intr-un spital de psihiatrie. La externare,eu am semnat ca raspund pentru ea.Va ... (vezi toată discuția)