avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DREPT DE SEMNATURA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DREPT DE SEMNATURA

Datorita problemelor si discutiilor dintre parintii mei,tatal meu doreste sa-l reprezint legal cu drept de semnatura,se poate asa ceva si daca da ce pasi trebuiesc urmati?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionescuandrei65 , utilizator 20:14, 30 Iulie 2010
Va rog sa ma ajutati.
Daca are probleme de sanatate mintala, puteti deschide actiune in instanta pentru a o pune sub interdictie.
Ar putea fi putin dificil, dar cu putina vointa....
Acte necesare punerea sub interdictie :

* Cerere (adresata procuraturii)
* Acte de stare civila a persoanei considerate incapabile de discernamant
* Certificate (acte) medicale
* Scutita de taxa de timbru

Nu doresc sa ajung in instanta este totusi mama mea cu bune si cu rele,sanatoasa sau bolnava .Doresc doar sa fiu asigurat ca pot sa raman in casa fara sa fiu stresat de catre ea.Tatal meu ne intelege dar nu stim cum sa facem si ce proceduri trebuiesc .
Acte medicale nu avem deoarece nu vrea sa mearga la medic si nici nu vrea sa recunoasca ca are probleme.Tatal meu mi-a facut si testament dar nu pot sa traiesc cu ideea de a astepta sa sa se prapadeasca dansul pentru a fi linistit in casa cu sotia si copilul meu.

Alte discuții în legătură

Sunt dat afara din casa ionescuandrei65 ionescuandrei65 Buna ziua , sunt disperat si nu stiu ce sa fac . Sunt in situatia de a fi dat afara din casa in care locuiesc eu sotia si copilul meu.de catre mama mea ... (vezi toată discuția)
Mari probleme succesiune-cu un farte bonlav handicapat al carui curator legal sunt benga112 benga112 Speta: Tatal meu a fost casatorit cu mama mea.Mama a murit in 1965.In anul 1970 tata sa recasatorit. Cu mama vitrega are un copiil ,,RETARD MINTAL SEVER,, In ... (vezi toată discuția)
Votul persoanei bolnave psihic cioatamircea cioatamircea Buna dimineata! Mama mea este bolnava psihic(dementa mixta),a fost internata intr-un spital de psihiatrie. La externare,eu am semnat ca raspund pentru ea.Va ... (vezi toată discuția)