avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DREPT DE SEMNATURA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DREPT DE SEMNATURA

Datorita problemelor si discutiilor dintre parintii mei,tatal meu doreste sa-l reprezint legal cu drept de semnatura,se poate asa ceva si daca da ce pasi trebuiesc urmati?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionescuandrei65 , utilizator 20:14, 30 Iulie 2010
Ma ajuta cu ceva o procura speciala sau generala sau acest contract de comodat?
Asa cum banuiam, vreti sa si centrati sa si dati cu capul.
Nu se poate, astfel de reprezentare este interzisa, iar actul pe care-l veti semna este lovit de nulitate.
Ganditi-va putin:
Pentru Proprietar (comodant), semnati dvs. in numele tatalui dv. si in baza procurii.
In numele comodatarului (chiriasului), semnati tot dvs.
Nu se poate, este conflict de interese.
Am inteles ,atunci pot face contract de comodat direct cu tatal meu semnat de el in calitate de copropietar?Asta insemnand fara sa fie implicata si mama?
Sunt intr-o situatie dificila si nu stiu ce sa fac deoarece mama ne tot ameninta ca ne da afara din casa din casa pe mine ,sotia si copilul meu de 2 ani.Va rog sa ma invatati ce sa fac.Va multumesc.
Aceasta se intampla datorita problemelor ei de sanatate mintala de care i-mi pare sincer rau dar nu pot accepta ca aceasta sa-mi distruga familia.Tatal meu a ajuns si el la capatul puterilor si este alaturi de mine dar nu stim ce sa facem.Mama are dereglari de personalitate si nu accepta sa se duca nici la medic.Se simte amenintata de catre noi de mine de tata de sotie ,crede ca vrem sa-i facem rau.I-mi pare rau de aceasta situatie si de faptul ca nu ma pot intelege de loc cu ea .De aceea doresc sa fiu pus cat de cat la adapost si sa am un acoperis deasupa capului.

Alte discuții în legătură

Sunt dat afara din casa ionescuandrei65 ionescuandrei65 Buna ziua , sunt disperat si nu stiu ce sa fac . Sunt in situatia de a fi dat afara din casa in care locuiesc eu sotia si copilul meu.de catre mama mea ... (vezi toată discuția)
Mari probleme succesiune-cu un farte bonlav handicapat al carui curator legal sunt benga112 benga112 Speta: Tatal meu a fost casatorit cu mama mea.Mama a murit in 1965.In anul 1970 tata sa recasatorit. Cu mama vitrega are un copiil ,,RETARD MINTAL SEVER,, In ... (vezi toată discuția)
Votul persoanei bolnave psihic cioatamircea cioatamircea Buna dimineata! Mama mea este bolnava psihic(dementa mixta),a fost internata intr-un spital de psihiatrie. La externare,eu am semnat ca raspund pentru ea.Va ... (vezi toată discuția)