avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Mai pot deschide piscina/clubul???
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Mai pot deschide piscina/clubul???

Am o locatie si saptamana trecuta a avut un control de la garda financiara centrala din buc de la rondul Alba Iulia( se stie a venit trimisa pt ca locatia mea este la 40 km de buc). Dupa ce au efectuat controlul au constat un plus neinregistrat pe casa de marcat de 200 de lei. Am fost chemat marti la ei in vederea controlului amanuntit si acolo nu au mai depistat nimic. Si pt ca nu au mai gasit nimic au intocmit un proces verbal de sanctiune cu amenda in valoare de 8000 lei plus ca au confiscat cei 200 de lei separat. Si acum vine cireasa de pe tort !! Au suspendat si activitatea firmei pe o perioada de 3 luni !! ( ce lume !! de unde sa platesti 8000 de lei pe praful asta si ca sa nu poti avea de unde plati iti mai inchid si activitatea!! Am depus contestatie la ei la sediu si am trimis si la judecatorie dar nu stiu daca acum pot functiona. Maine trebuie sa deschid locatia ca functionez numai in weekend de obicei ( este club de seara si piscina de zi) .Am inteles ca daca depun contestatie pot deschide pana se pronunta instanta dar unii spun ca daca deschid pot confisca iar incasarile. CE MA SPUNE LEGEA IN ACEST CAZ SI CE MA SFATUITI SA FAC??Mai pot deschide piscina/clubul maine??? MERCI ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Gabriel Trifu , Avocat 09:35, 31 Iulie 2010
OG 2/2001
Art. 32 alin 3. Plangerea suspenda executarea.
Puteti functiona pana cand instanta va da o hotarare definitiva si irevocabila.
In cazul in care ati depus actiunea la instanta, va sfatuiesc sa solicitati un certificat de grefa din care sa reiasa ca ati facut plangere impotriva pv respectiv.

La o asemenea sanctiune ar trebui sa apelati la serviciile unui avocat .
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Iulie 2010
Gabriel Trifu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie andreiemanuel andreiemanuel Am o locatie si saptamana trecuta a avut un control de la garda financiara centrala din buc de la rondul Alba Iulia( se stie a venit trimisa pt ca locatia mea ... (vezi toată discuția)
Politia rutiera a trimis cererea mea in instanta, cum pot sa-mi recuperez permisul? benga112 benga112 #-o#-o#-o Pe data de: 24.03.2012 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 zile. si o amenda de 120 lei. Pentru depasirea interzisa. Pe data ... (vezi toată discuția)
Societate amendata - plangere DIX DIX Buna . O societate comerciala a fost amendata cu 9000 de lei pentru ca i-a fost gasita o suma de 500 de lei in plus din incasari. Problema este ca s-a ... (vezi toată discuția)