avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contrabanda cu tigari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contrabanda cu tigari

am fost prins de catre politie cu 90 cartuse de tigari cu timbru de moldova vreau sa stiu la ce sa ma astept care este pedeapsa avand in vedere ca pana acuma nu am mai fost certat cu legea? o sa primesc inchisoare cu suspendare sau...?
Cel mai recent răspuns: radu3675 , utilizator 23:10, 3 August 2010
la dosar ca si probe sunt: fotografiile facute de politisti in garajul meu, iar in declaratia pe care am dato sustin ca le-am luat pentru consum propriu de la o persoana necunoscuta care mi-a dat chiar si o factura pe care a scriso de mana pe aceasta apare den marfii adica tigari MT numele meu la cumparator si numele lui la delegat nu stiu cat de adevar este numele lui . Ma ajuta factura cu ceva? eu am fost cuparator de buna credinta de unde sa stiu eu ca nu erau in regula actele si tigarile
?
athe a scris:

sanctiunea poate varia de la amenda pana la pedeapsa inchisorii cu suspendare in functie daca achitati integral valoarea prejudiciului pana la pronuntarea hotararii de catre instanta de fond.
Daca amenda va fi mare o puteti plati in transe.
Daca dati declaratii aiurea veti ajunge la judecata.
Ar fi bine sa consultati un avocat pentru a nu va ingreuna situatia...
Va ajuta factura si aratati-o organelor de politie. Sustineti ideea de cumparator de buna credinta. Este bine ca prejudiciul sa fie acoperit in intregime (adica sa predati tigarile daca nu au fost inca ridicate ).
Daca factura este falsa nu il ajuta...
Trebuie bine gandita situatia...
Eu ma intreb cum de a gasit acele tigari organul...?
In general, daca este vorba de o retea se vor sefii si descoperirea retelei.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Tigari, contrabanda oltul oltul un prieten a fost prins de catre politie cu 50 cartuse de tigari cu timbru de ucraina as vrea sa stiu ce poate sa pateasca,care este pedeapsa avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Contrabanda cu tigari- ce pedeapsa risca? florin_ale2 florin_ale2 am si yo o intrebare un prieten de al meu a fost prins cu tigari de contrabanda vreo 5000 de pachete adik vreo 10 baxuri ce pedeapsa risca?va multumesc (vezi toată discuția)
Magazinul de paine Georrge Georrge Salut...am si eu o problema si as vrea sa stiu cam cum s-ar termina. Intr`o seara am plecat de la discoteca cu 2 prieteni si fiind in stare de ebrietate am ... (vezi toată discuția)