avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cod caen
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cod caen

Am nevoie urgent de ajutor! Ce cod caen are nevoie o firma care va avea ca activitate intermedieri la persoane fizice si juridice pentru obtinere credite la fiecare banci? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:31, 8 Septembrie 2007
Eu as alege din urmatoarele

5118 Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific

6712 Activitati de intermediere a tranzactiilor financiare si administrare a fondurilor

7414 Activitati de consultanta pentru afaceri si management

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen intermediere sales medical medical medical Salut, Am si eu nevoie de ajutor in ceea ce priveste alegerea codului CAEN pentru o firma care va intermedia vanzarile pentru o clinica medicala. Practic va ... (vezi toată discuția)
Intermedieri sau consultanta ministru_ ministru_ Buna seara! Imi poate spune cineva daca intermedierile sunt considerate operatii de consultanta si management conform Codului Fiscal sau nu? Daca da imi poate ... (vezi toată discuția)
Infiintare_pfa razvan.vastea razvan.vastea Buna ziua, As dori sa infiintez un PFA care sa se ocupe cu servicii de consultanta in management (acordarea de consultanta in accesarea fondurilor europene). ... (vezi toată discuția)