avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general deseuri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

deseuri

Buna ziua.
Am o nelamurire :stunned:: cum sa inregistrez deseurile provenite ca urmare a inlocuirii unor piese prin reparatii? ... Sa deschid o fisa de magazie ?...in kg sau buc ?. Exemplu: ::din reparatie rezulta un transformator defect şi nerefolosibil.
Cum sa scriu pentru inregistrare : 0,5 Kg deseu (1 transformator 220 V/12 V)
sau
1 buc deseu (1 transformator 220 V/12 V).
Trebuie sa tinem cont ca pe aceeasi fisa vor mai fi ulterior si alte intrari ...
Societatile specializate in achizitionarea de deseuri ..unele achizitioneaza la kg, altele (Salprest) vor de exemplu pt deseurile electrice sa le dai un tabel unde sa treci articiol cu articol (1 buc transformator 220 V/12 V, 1 buc mouse, 1 buc monitor)
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pierdere garantie cristin1691 cristin1691 Se pierde garantia de 2 ani, daca dupa 1 an si 2 luni la un service din Bucuresti, se deschide capacul spate la laptop Refurbished luat din Cluj, cu pret ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac daca un ''patron'' de service auto m-a amenintat ca ma bate si m-a injurat alexbujie alexbujie Buna seara, va rog sa ma ajutati nu stiu ce sa fac... am fost la un service auto autorizat sa schimb kit ambreiaj ei m-au sfatuit ca e mai bine sa al iau din ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila second hand miraj miraj am mare nevoie de o monografie sh(haine) as vrea sa stiu mai precis cum se face transformarea din kg in bucati si ce documente trebuie intocmite si ce contin ... (vezi toată discuția)