avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezmembrare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezmembrare

Buna ziua! am mostenit o casa la tara la sa facut dezmembrarea 1992 cand au trait bunicii mei .casa era peatunci intabulat pe strabunici pe acelas titlu cu vecinul care erau frati(strabunicii) cand sa facut dezmembrarea au pus pana in peretele casei si a anexei fiind intro linie ne tinand cont de picurator.bunicii mei fiind batrani nu leau zis nimic nici mamei mele,pana cand au murit bunicii .iar acuma sa pus gardul pe pretele meu si s-a facut un garaj la 20cm de peretele meu.cand ploua apa curge de pe acoperisul garajului pe peretele meu,zicand ca are dreptul ca frontul este peretele .Daca este legal dezmembrarea ?ce as putea eu face?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 14:09, 31 Iulie 2010
La moment dezmembrarii garajul nu era edificat.
Acum ar trebui sa purtati o discutie cu vecinii sa-si monteze jgheaburi la garaj,in vederea colectarii apei pe terenul lor, in caz contrar urmand sa-i actionati in judecata.
av.M.Hornea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema intre vecini Eugen3765 Eugen3765 Buna seara, De ceva vreme ne confruntam cu o problema aparuta intre noi si vecini (rude). Acum 5 ani bunicii au decis sa imparta pamantul detinut de acestia ... (vezi toată discuția)
Nu am acte pe tot terenul.... tutuianu tutuianu In 1938 strabuni mea avea un teren de 15 ari. intr-o zi 2 veri (de gradul 2-3) au venit sa locuiasca la strabunica mamei. Aceasta leau dat cate un petic de ... (vezi toată discuția)
Distanta intre cladiri li_a_she li_a_she In anul 2002 am dat in judecata un vecin ( acum a decedat) cand au construit casa nu aveau aviz de constructi impreuna cu schita in care prevedea distanta ... (vezi toată discuția)