In anul 2002 am dat in judecata un vecin ( acum a decedat) cand au construit casa nu aveau aviz de constructi impreuna cu schita in care prevedea distanta intre noi si vecini , intre noi a existat un gard la 1 m distanta de casa , si la stricat intro zi cand nu eram acasa si a construit o magazie foarte aproape de peretele casei mele ( 50 cm) . In 2007 am optinut o hotarare definitiva si ievocabila , In 2007 el a deschis un nou proces de grantuire si revendicare deoarece el spune ca ii lipsesc 50 m patrati , au fost 4 experti care au spus ca aicei 50 mpatrati sunt in partea opusa ( la vecinul de langa el , care este chiar neam cu el ) si problema ce mai importanta este ca , cand ploua sau ninge toata apa si zapata pe prelinge pe pereti mei si mi-au distrus 2 camere in care nu pot locui va rog sami spuneti ce am de facut ca si acum ma judec va multumesc anticipat
Orice lucrari, constructii sau plantatii se pot face numai cu respectarea unei distante minime de 60 cm fata de linia de hotar, instanta il poate obliga pe cel care nu respecta aceasta prevedere la desfiintarea constructiei si la ridicarea gardului care desparte cele doua proprietati. daca in 2007 ati obtinut o astfel de hotarare, de ce nu ati pus-o in executare?
nu au pus in executare sentinta deoarece ai ne-au dat in judecata In 2007 el a deschis un nou proces de grantuire si revendicare deoarece el spune ca ii lipsesc 50 m patrati din proprietate, si experti care au fost au scris in alcte foarte clar ca suparafata respectiva se afla la veninul din parte opusa care este neam cu el , in speta cladirea care este foarte aproape de mine este o magazie de lemne .