avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... conditii pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

conditii pentru somaj

as dori sa stiu daca se poate dupa ce termin cele 126 de zile de concediu de sarcina si lauzie, pot primi somaj? mentionez k am lucrate 12 luni...multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:46, 31 Iulie 2010
Dupa concediul de maternitate puteti beneficia de indemnizatie de somaj daca va concediaza din motive neimputabile dvs. (de exemplu desfiintarea locului de munca) si daca aveti lucrate si cotizate la somaj 12 luni in ultimele 24 de luni.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Iulie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de ajutor de somaj dupa terminarea ccc daca am doar 6luni lucrate lfodor lfodor buna ziua vreau sa va intreb daca pot sa beneficiez de ajutor de somaj dupa terminarea ccc daca am doar 6luni lucrate 1 luna intrun loc iar dupa 2luni am ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa maternitate marin_i marin_i am terminat concediul de maternitate pe 21 iulie 2010,in cat timp pot depune dosarul pentru somaj? (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc irimiadaniela irimiadaniela buna ziua...am si eu o nelamurire...firma la care am lucrat a intrat in insolventa...baiatul meu urmeaza sa implineasca 2 ani..am dreptul la somaj ? (vezi toată discuția)