avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj dupa maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj dupa maternitate

am terminat concediul de maternitate pe 21 iulie 2010,in cat timp pot depune dosarul pentru somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:47, 24 August 2010
1. Dupa concediul de maternitate (sarcina si lauzie) de ce nu intrati in CCC pana la 2 ani?
2. Oricum, pentru a beneficia de indemnizatie de somaj trebuie sa indepliniti doua conditii:
- sa va inceteze CIM din motive neimputabile dvs.;
- sa aveti in ultimele 24 de luni 12 luni lucrate si cotizate la somaj.
3. Nu cumva, pe 21 iulie, ati terminat CCC pana la 2 ani? Si daca da, ce ati facut pana acum, ati revenit la locul de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut in perioada de lauzie- contract pe perioada determinata Elisabeta C. Elisabeta C. Buna ziua, sunt insarcinata si cu contract pe perioada determinta pana in 30 sept. 2010 -exact data posibila a nasterii. Conform O.U.G. nr. 96/2003 (art.2,g) ... (vezi toată discuția)
Somaj liana32 liana32 am terminat maternalul in 9 octombrie iarv din data de 12 octombrie mam angajat mie teama ca se va inchide am dreptul la somaj? tin sa precizez ca am iesit ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate si ccc pt salariata pe perioada determinata carmen1986 carmen1986 Buna ziua! In cazul in care la data de 31 mai 2011 mi se incheie CIM - perioada determinata, si am intrat in concediu de maternitate incepand cu data de 02 ... (vezi toată discuția)