avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

am terminat maternalul in 9 octombrie iarv din data de 12 octombrie mam angajat mie teama ca se va inchide am dreptul la somaj? tin sa precizez ca am iesit din somaj in maternal
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:50, 5 Mai 2012
Pentru a putea beneficia de somaj trebuie ca :
- c.i.m. sa inceteze din motive neimputabile dvs
- sa aveti un stagiu minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei depunerii cererii la somaj ..

In cazul dvs , stagiul de cotizare va fi format din : stagiul de cotizare realizat inainte de intrarea in CCC + stagiul de cotizare realizat dupa revenirea din CCC.
deci am sanse?
vreau sa precizez ca inainte de primul somaj am aproape 4 ani fara intrerupere deci am vreo sansa?
Cand ati avut primul somaj?
in 2009

Alte discuții în legătură

Somaj, ccc, somaj CamyCam CamyCam Buna gasit! Ma puteti ajuta cu o intrebare: pot beneficia de somaj dupa terminarea concediului de crestere a copilului pana la 2ani (care se termina in oct ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa 2 concedii de creștere copil ioana123654 ioana123654 În situ următoare se poate primi șomaj? Pana pe 30 aprilie 2015 am fost în ccc, pe 1 mai 2015 m-am angajat la o firma pe perioada determinata iar în ... (vezi toată discuția)
Ccc edyflo edyflo daca gasesc de lucru inainte de terminarea celor 2 ani de CCC pot beneficia de indemnizatia de 500 lei/ luna pana la terminarea celor 2 ani ? mentionez ca am ... (vezi toată discuția)