avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA DIN DIURNA OFITER MARINA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA DIN DIURNA OFITER MARINA

DE 2 LUNI SOTUL CARE ESTE PLECAT PE MARE NU-MI TRIMITE BANI NICI MACAR PTR PLATA FACTURILOR DE CAND ERA ACASA SI EL. AVEM UN BAIAT DE 18 ANI ELEV, SOTUL NU APARE CU SALARIU DAR ARE CONTRACT DE DIURNA,OSUMA FIXA+OVERTIME(CEEA CE LUCREAZA PESTE PROGRAM). POT PRIMI CEVA LEGAL PTR BAIAT SI INTRETINEREA CASEI?
DACA DIVORTEZ PENSIA ALIMENTARA ESTE DE 25% DIN DIURNA+OVERTIME?
Cel mai recent răspuns: Teodor Mecu , Avocat 19:41, 31 Iulie 2010
daca divortati pensia alimentare este de pana la 25% din venitul fix al paratului,deci nu trebuie sa fie salariu ci si un contract de diurna
Pensia se obtine pentru copii pana la 18 ani sau pana cand acestia termina scoala dar nu mai mult de 25 ani,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara giurgiu lacramioara giurgiu lacramioara Nu sunt despartita,iar sotul este de 2 luni plecat in voiaj.De atunci nu mi-a mai trimis bani nici macar ptr baiat care are 18 ani, dar este elev.El nu apare ... (vezi toată discuția)
Procura dana_1975 dana_1975 Buna ziua. Fiul meu anul acesta implineste 18 ani, termina clasa 11. In hotararea de divort este mentionata primirea acestei pensii pana la majorat. ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara - problema Marcel-T Marcel-T Am si eu o problema cu pensia alimentare, ambi copii au intrerupt scoala dupa terminarea liceului(1 an fata, respectiv 2 ani baiatul). Am 50 de ani,divortat ... (vezi toată discuția)