Administratorul blocului impreuna cu comitetul refuza sa inmaneze actele cerute de majoritatea proprietarilor pentru a face un control. Ne-am adresat primariei de sector, sa ne ajute cu acest control, dar cei de la primarie ne-au comunicat ca ei nu pot efectua acest control, acest control il poate efectua doar un expert contabil de la CECCAR. Noi expertul contabil de la CECCAR l-am chemat inca de la inceput, dar presedintele, cat si administratorul au refuzat verbal sa predea actele. Li s-a solicitat sa ne refuze in scris, dar au refuzat din nou verbal, mai mult, ne-au amenintat ca ne rup documentele. Cenzorul angajat al asociatiei este cel care a discutat cu expertul, iar in urma discutiei, au rezultat multe nereguli.
Va rog sa ne ajutati sa rezolvam aceasta problema!
Va multumim!
Da, eu am spus despre legile de baza.
Celelalte doua care schimba cateva aspecte din legea 230/2007 le discutam specific, atunci cand se pune vreo intrebare in legatura cu ele.
Textul lor se afla in Documentatie specifica asociatiilor de proprietari - primul topic din aceasta sectiune. :)
Cenzor
tintin
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca o asociatie de proprietari cu 12 Ap.are nevoie de cenzor si unde pot găsi aceasta reglementare.
Multumesc (vezi toată discuția)