avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbarea numelui dupa divort..
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbarea numelui dupa divort..

ce documente sint necesare pentru schimbarea numelui dupa divort? va multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: susca lenuta , utilizator 09:26, 3 August 2010
nu ati cerut schimbarea numelui in cadrul procesului de divort?
daca nu ati cerut revenirea la numele anterior casatoriei o puteti face printr-o actiune separata la care anexati hotararea definitiva de divort.
sint trecuti 5 ani de la divort si in sentinta de divort este mentionat ca sa revin la numele anterior casatoriei, dar fiind in strainatate nu am reusit sa imi schimb documentele(carte de identitate si pasaport) .. Se sanctioneaza daca sint trecuti atitia ani de la divort? sentinta este definitiva !!
sentinta civila prin care s-a dispus schimbarea numelui.
dar daca sentinta este definitiva trebuie legalizata ? va multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea la numele purtat anterior casatoriei ContSters240676 ContSters240676 Buna ziua, doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a putea reveni la numele purtat inaintea casatoriei. Am divortat in Septembrie 2001, in sentinta de ... (vezi toată discuția)
Pasaport dupa divort LUMI39 LUMI39 sunt divortata de un an,am cerut schimbarea numelui dupa divort cu cel avut anterior casatoriei.as vrea sa stiu daca mai pot calatori cu pasaportul pe numele ... (vezi toată discuția)
Pașaport crds după divort C. A C. A Locuiesc în străinătate și tot aici am și divorțat în anul 2006. Dupa divort am înregistrat sentința și în România, aceasta rămânând ... (vezi toată discuția)