avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inregistrare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inregistrare srl

Am facut o firma noua,am depus capitalul social si tot.Acum trebuie sa merg sa inregistrez firma si la finante?
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 11:51, 2 August 2010
Buna ziua !
Inregistrarea se face la ONRC. Trebuie sa va preventati si la ANFP pentru a fi luata in evidenta acestora. Oricum avand SRL sunteti obligata sa aveti si exoert contabil .
Cu stima !
Acum trebuie sa merg sa inregistrez firma si la finante?

NU
ORC transmite toate datele la ANAF on-line
Intr-adevar, ORC-ul transmite datele catre ANAF, dar e bine sa verificati si d-voastra.
Eu pastrez intotdeauna o copie dupa vectorul fiscal depus in dosaul de infiintare, deoarece am avut si surprize, ca firma sa fie inregistrata gresit (neplatitoare de TVA in loc de platitoare).

Pana la urma, in cazul in care ati optat pentru a va inregistra ca platitor de TVA, tot trebuie sa mai faceti un drum, pentru a ridica Certificatul de Inregistrare in scopuri de TVA..
Pana la urma, in cazul in care ati optat pentru a va inregistra ca platitor de TVA, tot trebuie sa mai faceti un drum, pentru a ridica Certificatul de Inregistrare in scopuri de TVA..

Remarca este buna ..... dar
Eu am raspuns strict la intrebare ! Nu trebuie sa inregistreze soc la ANAF !
pentru ca altfel completez si eu cu .....trebuie sa faca un drum la ANAF sa cumpere Registrul unic de control ..... si multe altele ....
De verificat vectorul fiscal poate sa o faca pe situl MF
Ultima modificare: Luni, 2 August 2010
Adrian Stoica, Practician in insolventa
Absolut,
Se gasesc destule motive ca sa faci un drum pana la Finante !..
Pana la urma, eu incercam sa spun sa nu va bazati atat de mult pe comunicarea dintre institutiile statului nostru. Asta-i tot.
Succese !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.r.l nou deschis fara activitate ligia71 ligia71 Buna ziua. Am deschis un SRL neplatitor de TVA (cod CAEN 4711) in martie anul acesta, mentionez ca nu are inca activitate. Am depus declaratia 100 in ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate cu raspundere limitata bubby bubby am o soc inregistrata la reg.comertului in data de 28.06.2011 - data eliberarii cerificatului de inregistrare fiind 04.07.2011, va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 juliss juliss buna ziua am si eu o nelamurire . am infiintat o firma in ianuarie , am declarat-o de la inceput platitoare de TVA , si cu inpozit pe profit 16%.(in ... (vezi toată discuția)