sunt un umil participant la revolutia din 1989.Inca de la depunerea dosarului de preschimbare a certificatului de revolutionar,presedintele asociatiei din care fac parte nes fortat sa ii dam procuri prin care persoana sa sa poata sa ne reprezinte in fata organelor .Totul pana aici era bine dar mai departe ,putea sa ridice drepturile fiecaruia,sa dea semnatura cu acord pentru banci,sa aiba si alte pretentii pecuniare.Eu nu iam dat acestui om aceasta procura si de 2 luni de zile de cand certificatul a fost tiparit ,semnat si a aparut si in monitorul oficial ca fiind ridicat de persoana mea .De 2 ori am fost la asociatie iar el ma obliga sa semnez un contract .Daca ceilalti au fost niste oameni de nimic si au renuntat la anumite drepturi banesti ,eu nu o fac De aceea va cer un sfat?
nu prea imi dau seama exact despre cum sta treaba, asa cum ati descris-o dar sunteti victima unui abuz, mai ales ca persoana respectiva detine fara drept un act al dvs...daca in acest fel il detine.
este bine sa verificati si prin ce modalitate a ridicat certificatul respectiv, cine/cum a semnat. cred ca sunt savarsite mai multe fapte penale...depinde de situatia dvs.
Certificatul respectiv este in posesia dvs.? Daca a fost ridicat unde este acum? Desigur nu mi se pare corecta atitudinea presedintelui asociatiei dar trebuie precizate mai multe amanunte pentru a primi un sfat competent.
Revolutia 1989
leonida
daca trei persoane au participat la revolutia din 1989,si nu si-au depus dosarele pana acum,mai poate acum sa depuna dosarele?si daca nu ,poate sa ceara prin ... (vezi toată discuția)