avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate erou in revolutie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

erou in revolutie

Am fost inpuscat in revolutia din 1989 nam primit nimic ma poate ajuta cieva sa-mi recuperez drepturile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:07, 14 Februarie 2015
In acest moment nu puteti sa începeți un demers. Daca nu ati avut un certificat de revoluționar in baza reglementărilor anterioare, Legea 341 care este in vigoare la acest moment, prevede doar preschimbarea certificatelor vechi si drepturile aferente acestei calități.
Puteti sa va adresati Secretariatului de stat pentru recunoasterea meritelor luptatorilor impotriva regimului comunist instaurat in Romania in perioada 1945-1989
[ link extern ]

sau

uneia dintre Asociatiile de Revolutionari cu drept de avizare
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am certificat pe legea 42, nu am schimbat pe legea 341, care ... constantincosti constantincosti Am certificat pe legea 42, nu am schimbat pe legea 341, care este modalitatea de al schimba (vezi toată discuția)
Ajutor pt. revolutionari sinca_george sinca_george Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat daca se poate. Am participat la revolutie si am toate actele doveditoare(certificat pentru aplicarea ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat de revolutionar juhasz juhasz Buna ziua, As dori sa stiu daca mai pot obtine Certificatul de revolutionar. Mentionez ca am fost militar in termen in perioada revolutiei in mun. ... (vezi toată discuția)