avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Obtinere Certificat de revolutionar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Obtinere Certificat de revolutionar

Buna ziua,
As dori sa stiu daca mai pot obtine Certificatul de revolutionar. Mentionez ca am fost militar in termen in perioada revolutiei in mun. Cluj-Napoca.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: RazvanFlorescu , utilizator 23:17, 8 Ianuarie 2022
Luati legatura cu
Secretariatul de Stat pentru Recunoasterea Meritelor Luptatorilor Impotriva Regimului Comunist Instaurat in Romania in perioada 1945-1989
[ link extern ]
Ai obtinut certificat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat revolutionar martinel_xyz martinel_xyz am 49 de ani si mi-am satisfacut stagiul militar la Timisoara in perioada 1989-1990.Dupa ce m-am liberat din armata,am fost la asociatia 21 decembrie sa ma ... (vezi toată discuția)
Erou in revolutie adrian27z adrian27z Am fost inpuscat in revolutia din 1989 nam primit nimic ma poate ajuta cieva sa-mi recuperez drepturile? (vezi toată discuția)
Am certificat pe legea 42, nu am schimbat pe legea 341, care ... constantincosti constantincosti Am certificat pe legea 42, nu am schimbat pe legea 341, care este modalitatea de al schimba (vezi toată discuția)